Unique Danseklubb, Nesgata 2, 2004 Lillestrøm - +47 91627675

Kalender

Marte underviser i Freestyle. Hun har danset freestyle på høyt nivå fram til sommeren 2012. Marte har nå lagt sin egen dansekarriere på hylla og ønsker å bruke all sin erfaring til å undervise unge og lovende dansere.


Marte er utdannet Trener-2 innenfor Norges Danseforbunds trener-stige. Hun har tidligere gått 3-årig toppidrett på Rælingen videregående skole. Marte har tidligere vært konkurransedanser i mer enn ti år.Marte Tangen Wenche Hansen
Telefon:       +47 90934777

E-post:         wenchedans@gmail.com

Underviser i: Swing, Salsa, Brudevals, pensjonistdsns


Utdanning:   Startet å undervise i 1969. Danselærer                   eksamen i 1978, Licentiate(trener 3) i                   Freestyle 1991, Trener 2 i Swing 1993,Social Dance                        Comittee sylabuss 2001, Autorisasjon til å drive                   danseskole i 1994.


Wenche har også vært med å arrangere konkurranser fra 1979 til 2019 først i Norges Danselærer Forbund og senere i Norges Danse Forbund. Var leder av Freestyle seksjonen en periode og i styret fra 1994 til 2006.


Har vært aktiv danser i: Sportsdans og andre konkurranseklasser.

Tom Skamo
Underviser i : Amerikansk swing (jitterbugg, Eastcoast                    swing), Boogie-woogie, Rock`n Roll, West                    Coast swing, Lindy hop, Bugg, folkeswing,                    Latin danser, standard danser, salsa,                    brudevals, Argentinsk tango, linedance.


Utdanning: Trener 1. latin, standard. Trener 1.-2. og 3. i swingdanser, boogie-woogie m.m. Han har vært på studietur til Buenos Aires og har studert argentinsk tango.


Tom har som toppidrettsansvarlig i Swing & Rock’n Roll seksjonen fått fram flere verdensmestere og europamestere.


Han er ansvarlig for utdanning av danselærere og dommere i Swing & Rock’n Roll seksjonen i Norges Danseforbund.


Tom har praktisert i over 35 år og har massevis av danseerfaring.

Mayte er utdannet som dansepedagog,koreograf og i spansk klassisk fra Konservatoriet i Malaga perioden 1987-1995.


Mayte om seg selv:

Fra 1990-1995 hadde jeg mitt eget kompani i Spania hvor vi har representert Lorca la casa de bernalda alba,Yerma og gjennomført diverse forestillinger rundt om i Spania.


I 1995 kom jeg til Norge hvor jeg har jobbet mest som pedagog på diverse skoler: DANSELOFTET, Bårdar, DNBH, Rognest og Bajazz både som fast pedagog og som gjestepedagog rundt i Norge.

Mayte Arjona pardans trener freestyle/disco jazz Swing, Salsa og pardans Flamenco
Lotte underviser i Freestyle. Hun er inne i sin 7. sesong som danselærer hos Unique Danseklubb.


Lotte er en gledesspreder som engasjerer alle våre utøvere. Fra nybegynnere til ElitedansereLotte er utdannet Trener-2 innenfor Norges Danseforbunds trener-stige.

Lotte Kristoffersen
Thea underviser I Slow og jazz/moderne. Hun har konkurrert i 13 år på nasjonalt og internasjonalt nivå innenfor grenene freestyle, slow, disco, jazz, moderne og show.


Hovedbakgrunn fra Freestyle/discojazz, men har også danset flere år på Bårdar. Thea ga seg som aktiv danser i 2016.


Thea er utdannet Trener-1 innenfor Norges Danseforbunds trener-stige. Gikk også 3 år på danselinjen ved Lillestrøm videregående skole, med fokus på jazz/moderne og ballett.Thea Katarina Svendsen Jazz/Moderne + Slow Timeplan
Hege har lang erfaring som instruktør i Freestyle/disco Jazz. Hun har vært delaktig siden dansegrenen ble etablert i Norge 1987. Hege underviser i freestyle/discojazz, barnedans, barne-disco, m.m.


Hun har også lang erfaring som dommer i nasjonale og internasjonale konkurranser


Hun har dansebakgrunn innen latin- og standarddanser.


Hun har tidligere vært lærer ved Wang toppidrettsgymnas og underviser på dagtid i skoleverket.

Freestyle/disco Jazz + Dance4Fun Hege Hansen Freestyle disco Jazz (alle nivå) Kalender
Vetle underviser i Freestyle Discojazz & Akrobatikk. Dette er Vetles 3 Sesong som instruktør i Unique Danseklubb.


Han har danset Freestyle på høyt nivå fram til Jul 2018. Vetle har nå lagt sin egen dansekarriere på hylla og ønsker å bruke all sin erfaring til å undervise de kommende generasjoner dansere.


Vetle er i gang med trenerstigen i Norges Danseforbund.
Vetle Håkansson Freestyle disco Jazz (Nybegynner)
Marte Johansen (24). Hun har tidligere gått på Rælingen toppidrett, og har tatt trener 1 i Norges Danseforbund.


Hun er en av tidenes beste freestyledansere i Norge, og var den første norske danseren som vant den internasjonale konkurransen Brean i freestyle i tillegg ytterligere flere større konkurranser


 
Thomas er 28 år gammel, og har vært en aktiv del av freestyle Norge i 22 år. Han er tidligere toppdanser i freestyle- og IDO grenene, og har en bachelor i moderne dans fra Khio.


Thomas har både nasjonal og internasjonal dommereksamen, og har gått på NIH’ sitt «Yngre ledere i idretten».


Til daglig studerer han administrasjon og ledelse på OsloMet og reiser Europa rundt og underviser. Thomas underviser og holder privattimer i freestyle, slow, disco, turn, jazz og moderne.

Thomas Sterud Borgersen IDO DISCO & PA Marte Johansen IDO DISCO & PA