Unique Danseklubb, Nesgata 2, 2004 Lillestrøm - +47 91627675

Kalender
Telefon: +47 48251105

E-post: martetangen92@hotmail.com

Privattimer: Ja


Marte underviser i Freestyle. Hun har danset freestyle på høyt nivå fram til sommeren 2012. Marte har nå lagt sin egen dansekarriere på hylla og ønsker å bruke all sin erfaring til å undervise unge og lovende dansere.


Marte er utdannet Trener-2 innenfor Norges Danseforbunds trener-stige. Hun har tidligere gått 3-årig toppidrett på Rælingen videregående skole. Marte har tidligere vært konkurransedanser i mer enn ti år.Marte Tangen Wenche Hansen
Telefon:       +47 90934777

E-post:         wenchedans@gmail.com

Underviser i: Foreldre/Barn, Barnedisco, Sportsdans,                        Swing, Salsa, Brudevals, Freestyle m.m.

Privattimer:  Ja

Utdanning:   Startet å undervise i 1969. Danselærer                   eksamen i 1978, Licentiate(trener 3) i                   Freestyle 1991, Trener 2 i Swing 1993,Social Dance                        Comittee sylabuss 2001, Autorisasjon til å drive                   danseskole i 1994.


Wenche har også vært med å arrangere konkurranser fra 1979 til 2013 først i Norges Danselærer Forbund og senere i Norges Danse Forbund. Var leder av Freestyle seksjonen en periode og i styret fra 1994 til 2006.


Har vært aktiv danser i: Sportsdans og andre konkurranseklasser.

Tom Skamo
Mobil:          +47 90104675

E-post:         tomskamo@online.no

Privattimer:    Ja

Underviser i : Amerikansk swing (jitterbugg, Eastcoast                    swing), Boogie-woogie, Rock`n Roll, West                    Coast swing, Lindy hop, Bugg, folkeswing,                    Latin danser, standard danser, salsa,                    brudevals, Argentinsk tango, linedance.


Utdanning: Trener 1. latin, standard. Trener 1.-2. og 3. i swingdanser, boogie-woogie m.m. Han har vært på studietur til Buenos Aires og har studert argentinsk tango.


Tom har som toppidrettsansvarlig i Swing & Rock’n Roll seksjonen fått fram flere verdensmestere og europamestere.


Han er ansvarlig for utdanning av danselærere og dommere i Swing & Rock’n Roll seksjonen i Norges Danseforbund.


Tom har praktisert i over 35 år og har massevis av danseerfaring.

Mayte er utdannet som dansepedagog,koreograf og i spansk klassisk fra Konservatoriet i Malaga perioden 1987-1995.


Mayte om seg selv:

Fra 1990-1995 hadde jeg mitt eget kompani i Spania hvor vi har representert Lorca la casa de bernalda alba,Yerma og gjennomført diverse forestillinger rundt om i Spania.


I 1995 kom jeg til Norge hvor jeg har jobbet mest som pedagog på diverse skoler: DANSELOFTET, Bårdar, DNBH, Rognest og Bajazz både som fast pedagog og som gjestepedagog rundt i Norge.

Mayte Arjona pardans trener freestyle/disco jazz Swing, Salsa og pardans Flamenco
Lotte underviser i Freestyle. Hun er inne i sin 7. sesong som danselærer hos Unique Danseklubb.


Lotte er en gledesspreder som engasjerer alle våre utøvere. Fra nybegynnere til ElitedansereLotte er utdannet Trener-2 innenfor Norges Danseforbunds trener-stige.

Lotte Kristoffersen
Thea underviser I Slow og jazz/moderne. Hun har konkurrert i 13 år på nasjonalt og internasjonalt nivå innenfor grenene freestyle, slow, disco, jazz, moderne og show.


Hovedbakgrunn fra Freestyle/discojazz, men har også danset flere år på Bårdar. Thea ga seg som aktiv danser i 2016.


Thea er utdannet Trener-1 innenfor Norges Danseforbunds trener-stige. Gikk også 3 år på danselinjen ved Lillestrøm videregående skole, med fokus på jazz/moderne og ballett.Thea Katarina Svendsen Jazz/Moderne + Slow Timeplan
Hege har lang erfaring som instruktør i Freestyle/disco Jazz. Hun har vært delaktig siden dansegrenen ble etablert i Norge 1987. Hege underviser i freestyle/discojazz, barnedans, barne-disco, m.m.


Hun har også lang erfaring som dommer i nasjonale og internasjonale konkurranser


Hun har dansebakgrunn innen latin- og standarddanser.


Hun har tidligere vært lærer ved Wang toppidrettsgymnas og underviser på dagtid i skoleverket.

Freestyle/disco Jazz + Dance4Fun Hege Hansen
Aga underviser i Commercial. Dette er hennes 1. Sesong som instruktør i Unique Danseklubb. Hun har  mange år innen dans i flere kategorier.


Aga vært aktiv danser i 11 år, både i Norge og utlandet. Har vært gjennom forskjellige dansegrener som jazz, moderne, showdans, hip hop og commercial dance. Har lagt sin dansekarriere på hylla for noen år tilbake, og startet som trener i Commercial – girly style.

Elsker å være kreativ, har stor lidenskap for musikaler, koreografi og show-dans.

Aga Paulina Szroda Commercial - Girly Style Freestyle disco Jazz (alle nivå) Kalender
Vetle underviser i Freestyle Discojazz & Akrobatikk Grunnkurs. Dette er Vetles 2 Sesong som instruktør i Unique Danseklubb.


Han har danset Freestyle på høyt nivå fram til Jul 2018. Vetle har nå lagt sin egen dansekarriere på hylla og ønsker å bruke all sin erfaring til å undervise de kommende generasjoner dansere.


Vetle skal i gang med trenerstigen i Norges Danseforbund.
Vetle Håkansson Freestyle disco Jazz (Nybegynner)
Martine underviser konkurransedansere i Freestyle Discojazz og Slow (Rekrutt og Litt Øvet).


Hunhar danset aktivt med freestyle i 11 år og danser fortsatt på høyt nivå freestyle og slow. Dette er tredje året hun underviser


Martine er utdannet Trener-1 innenfor Norges Danseforbunds trener-stige.Martine didriksen Freestyle disco Jazz (Rekruttering / Litt Øvet) Silje Iversen
Silje underviser i Freestyle. Hun har svært lang fartstid som danselærer hos Unique Danseklubb.


Hun var selv en aktiv danser og er i det øverst nivået, Elite, innenfor dansegrenen Freestyle/Disco Jazz og Slow.


 

Freestyle disco Jazz (alle nivå)