Unique Danseklubb, Nesgata 2, 2004 Lillestrøm - +47 91627675

Kalender

Marte underviser i Freestyle. Hun har danset freestyle på høyt nivå fram til sommeren 2012. Marte har nå lagt sin egen dansekarriere på hylla og ønsker å bruke all sin erfaring til å undervise unge og lovende dansere.


Marte er utdannet Trener-2 innenfor Norges Danseforbunds trener-stige. Hun har tidligere gått 3-årig toppidrett på Rælingen videregående skole. Marte har tidligere vært konkurransedanser i mer enn ti år.Marte Tangen Wenche Hansen
Telefon:       +47 90934777

E-post:         wenchedans@gmail.com

Underviser i: Swing, Salsa, Brudevals, pensjonistdsns


Utdanning:  Startet å undervise i 1969. Danselærer eksamen i 1978,

 Licentiate(trener 3) i Freestyle 1991, Trener 2 i Swing

 1993,Social Dance Comittee sylabuss 2001,Wenche har også vært med å arrangere konkurranser fra 1979 til 2019 først i Norges Danselærer Forbund og senere i Norges Danse Forbund. Var leder av Freestyle seksjonen en periode og i styret fra 1994 til 2006.


Har vært aktiv danser i: Sportsdans og andre konkurranseklasser.

Tom Skamo
Underviser i : Amerikansk swing (jitterbugg, Eastcoast                    swing), Boogie-woogie, Rock`n Roll, West                    Coast swing, Lindy hop, Bugg, folkeswing,                    Latin danser, standard danser, salsa,                    brudevals, Argentinsk tango, linedance.


Utdanning: Trener 1. latin, standard. Trener 1.-2. og 3. i swingdanser, boogie-woogie m.m. Han har vært på studietur til Buenos Aires og har studert argentinsk tango.


Tom har som toppidrettsansvarlig i Swing & Rock’n Roll seksjonen fått fram flere verdensmestere og europamestere.


Han er ansvarlig for utdanning av danselærere og dommere i Swing & Rock’n Roll seksjonen i Norges Danseforbund.


Tom har praktisert i over 35 år og har massevis av danseerfaring.


pardans freestyle/disco jazz Swing, Salsa og pardans
Lotte underviser i Freestyle. Hun er inne i sin 9. sesong som danselærer hos Unique Danseklubb.


Lotte er en gledesspreder som engasjerer alle våre utøvere. Fra nybegynnere til ElitedansereLotte er utdannet Trener-2 innenfor Norges Danseforbunds trener-stige.

Lotte Kristoffersen
Thea underviser i Slow og jazz/moderne. Hun har konkurrert i 13 år på nasjonalt og internasjonalt nivå innenfor grenene freestyle, slow, disco, jazz, moderne og show.


Hovedbakgrunn fra Freestyle/discojazz, men har også danset flere år på Bårdar. Thea ga seg som aktiv danser i 2016.


Thea er utdannet Trener-1 innenfor Norges Danseforbunds trener-stige. Gikk også 3 år på danselinjen ved Lillestrøm videregående skole, med fokus på jazz/moderne og ballett.Thea Katarina Svendsen Jazz/Moderne + Slow Timeplan
Hege har lang erfaring som instruktør i Freestyle/disco Jazz. Hun har vært delaktig siden dansegrenen ble etablert i Norge 1987. Hege underviser i freestyle/discojazz, barnedans, barne-disco, m.m.


Hun har også lang erfaring som dommer i nasjonale og internasjonale konkurranser


Hun har dansebakgrunn innen latin- og standarddanser.


Hun har tidligere vært lærer ved Wang toppidrettsgymnas og underviser på dagtid i skoleverket.

Freestyle/disco Jazz + Dance4Fun Hege Hansen Freestyle disco Jazz (alle nivå) Kalender
Vetle underviser i Freestyle Discojazz & Akrobatikk. Dette er Vetles 4 Sesong som instruktør i Unique Danseklubb.


Han har danset Freestyle på høyt nivå fram til Jul 2018. Vetle har nå lagt sin egen dansekarriere på hylla og ønsker å bruke all sin erfaring til å undervise de kommende generasjoner dansere.


Vetle er i gang med trenerstigen i Norges Danseforbund.
Vetle Håkansson Freestyle disco Jazz (Nybegynner)
Marte Johansen (24). Hun har tidligere gått på Rælingen toppidrett, og har tatt trener 1 i Norges Danseforbund.


Hun er en av tidenes beste freestyledansere i Norge, og var den første norske danseren som vant den internasjonale konkurransen Brean i freestyle i tillegg ytterligere flere større konkurranser


 
Thomas er 28 år gammel, og har vært en aktiv del av freestyle Norge i 22 år. Han er tidligere toppdanser i freestyle- og IDO grenene, og har en bachelor i moderne dans fra Khio.


Thomas har både nasjonal og internasjonal dommereksamen, og har gått på NIH’ sitt «Yngre ledere i idretten».


Til daglig studerer han administrasjon og ledelse på OsloMet og reiser Europa rundt og underviser. Thomas underviser og holder privattimer i freestyle, slow, disco, turn, jazz og moderne.

Thomas Sterud Borgersen IDO DISCO & PA + Freestyle (alle nivå) Marte Johansen freestyle/disco jazz (alle nivå)
Charlotte er 23 år gammel og danset på landslaget i disco i flere år. Hun ble blant annet Europamester i gruppe og 7. best i verden i solo.


Charlotte gikk toppidrett dans på Rælingen videregående, har trener 1 og 2. Hun utdanner seg nå som dommer i fdj/slow og disco/PA.


I tillegg er hun lisensiert fitness instruktør.


Pr. dd. underviser hun i disco og freestyle 

Charlotte Svartskaret Løvaas Freestyle & disco (alle nivå)
Hiphop / freestyle og slowdance (Nybegynner/Litt øvet)


Jeg er 20 år gammel. Jobbet som danseinstruktør i cirka 1 år. Gått 1 år ved danselinja på Lillestrøm videregående skole, før jeg byttet til studiespesialisering.


Hovedbakgrunn innen freestyle, slowdance og hiphop. Jeg har konkurrert på elitenivå både nasjonalt og internasjonalt innen freestyle og slowdance, i tillegg til å ha konkurrert på elitenivå nasjonalt innen hiphop. Utover dette har jeg hatt flere års erfaring med commercial og showdans, samt noe jazz og moderne.


Underviser per dags dato hiphop grunnkurs. Og studerer til daglig jus ved det juridiske fakultet i Oslo. 

Andrea Torgersen Gjengedal HIP HOP Nybegynnere
Martine underviser konkurransedansere i Freestyle Discojazz og Slow (Rekrutt og Litt Øvet).


Hun har danset aktivt med freestyle i 11 år og danser fortsatt på høyt nivå freestyle og slow. Dette er tredje året hun underviser


Martine er utdannet Trener-1 innenfor Norges Danseforbunds trener-stige.Martine didriksen Freestyle disco Jazz (Rekruttering / Litt Øvet)