Unique Danseklubb, Nesgata 2, 2004 Lillestrøm - +47 91627675

Kalender Kalender

Klubben har i dag to trenere med Trener 1 kompetanse i Freestyle.


I tillegg til en klubb som gnistrer av danseglede, kan vi også by på et godt og hyggelig sosialt miljø. Å reise på konkurranser sammen bidrar for en stor del for det sosiale.


Denne balansen mellom det idrettslige og sosiale miljøet gjør Unique Danseklubb Kristiansand til en flott klubb å være medlem i.


Unique Danseklubb Kristiansand ble opprettet i 2007 som en underavdeling til Unique Danseklubb Lillestrøm. Helle og Dina Soot var klubbens første instruktører og de, sammen med moderklubben i Lillestrøm var engasjerte pådrivere for  dannelsen av et Freestyle Discojazz miljø i Kristiansand.


Fra klubbens spede begynnelse på nyåret  i 2007 og frem til i dag, har Freestylemiljøet i Kristiansand blomstret. I dag har vi kurs for alle nivåer. Konkurransejentene fra Unique Kristiansand er å finne høyt oppe på resultatlistene ved de månedlige konkurransene i løpet av dansesesongen.


Moderklubben har i alle år lagt forholdene til rette for at vi har mulighet til å bygge opp et Freestylemiljø her i byen. Danseloftet i Lillestrøm er vår base i forbindelse med konkurranser og treningssamlinger. Klubben i Lillestrøm har videre bidratt med trenere og treningskompetanse for våre utøvere her nede. Det gode samarbeidet med Unique Lillestrøm har vært helt avgjørende for at vi har utviklet oss til en populær danseklubb.


Timeplan Påmelding kurs Timeplan Påmelding kurs Bli medlem...