Klasser og kurs

Freestyle

Freestyle

Freestyle nybegynner: 
På dette kurset er målet å lære grunntrinnene innenfor freestyle og slow. En god kombinasjon av trinn og danseglede. Sammen med dette kurset anbefaler vi også disco nybegynner. 
 
Superstars videregående 6-8år: 
Dette er et navn som passer dette kurset perfekt. Her finnes nok flere av fremtidens superstjerner. På dette kurset oser det av danseglede og engasjement. Det danses for det meste freestyle på dette kurset og er et kurs som passer perfekt om man begynner å bli nysgjerrig på konkurranser. Sammen med dette kurset anbefaler vi også slow rekrutt/lø, akro rekrutt/lø og disco nybegynner. 
 
Freestyle rekrutt/litt øvet: 
Dette er kurset for deg som har danset litt tidligere og mestrer grunntrinnene innen freestyle. Danseglede står fortsatt i fokus i kombinasjon med mer teknikk, rytme og bevegelighet. På dette kurset øves det også på egne koreografier som danserne konkurrerer med, dersom det er ønskelig. Sammen med dette kurset anbefaler vi også slow rekrutt/lø, akro rekrutt/lø og disco nybegynner.

Freestyle m/c/e og konkurransedansere: 
Dette er kursene for deg som er mer erfaren og ønsker å trene flere ganger i uken i sammenheng med konkurranse. Her tilbys det klassetreninger, styrke/kondisjon, akro og konkurransetreninger. Mange av danserne på dette nivået danser også Performing Arts og Disco.