VÅRE INSTRUKTØRER

marte

Marte Tangen - Sportslig leder

 
Kurs:
- Freestyle konkurransedanser ink.spot m/c/e
- Akro m/c/e

Marte underviser i Freestyle. Hun har danset freestyle på høyt nivå fram til sommeren 2012. Marte har nå lagt sin egen dansekarriere på hylla og ønsker å bruke all sin erfaring til å undervise unge og lovende dansere. 

Marte er utdannet Trener-2 innenfor Norges Danseforbunds trener-stige. Hun har tidligere gått 3-årig toppidrett på Rælingen videregående skole. Marte har tidligere vært konkurransedanser i mer enn ti år.

uniquedanseklubb@gmail.com
IMG_4650

Silje Arctander

 
Kurs:
- Konkurransetrening for alle 
- Styrke fra 12 år

Silje har tidligere konkurrert på toppnivå nasjonalt og internasjonalt med gode resultater som blant annet NM gull, sølv og bronse. 
Hun gikk toppidrett dans på Rælingen videregående skole. Hun har trener 1 og 2 i regi av Norges Danseforbund. I tillegg har hun noen enkelt kurs fra Norges Idrettshøgskole. Silje er også nasjonal dommer. 

Silje har undervist i freestyle og slow siden 2007, og har undervist alle nivåer - alt fra nybegynner til landslagsutøvere. 

Treningsmatra "Be better than yesterday!"
IMG_4653

Vetle Håkansson

 
Kurs: 
- Freestyle rek/litt øvet 
- Slow rek/litt øvet 
- Akro rek/litt øvet 

Vetle har selv vært aktiv danser i klubben i mange år før han gikk over som trener i 2018 og la dansekarrieren på hylla. Han har danset flere år på høyt nivå, og har en rekke pallplasseringer fra både nasjonale og internasjonale konkurranser. Vetle har trener 1 utdanning fra Norges Danseforbund. Noen av hans største prestasjoner er blant annet; 

- 1.plass The worlds (+flere pallplasseringer)
- Topp 3 i DKKQ x3
- 2.plass i Diva x2
- Topp 3 i Brean 
IMG_4654

Vilde Djupnes Strand

 
Kurs: 
- Freestyle nybegynner
- Freestyle rekrutt/litt øvet 

Vilde er 17 år og aktiv danser i klubben. Hun har danset i 12 år og konkurrer i dag i elite 16-18år. Som danser har Vilde oppnådd flere finaler og pallplasseringer i elite. I 3 år har hun vært assistenttrener sammen med Hege og undervist på Dance 4 fun 1, Dance 4 fun 2 og Superstars. Denne sesongen skal hun være assistent på kurset Superstars og undervise alene på freestyle nybegynner. Vilde har trener 1 utdanning fra Norges Danserforbund. 
 
IMG_4651

Martine Didriksen

 
Kurs: 
- Hip Hop grunnkurs 
- Hip Hop Street nybegynner  

Martine er 21 år og drevet med freestyle i 13 år, samt Hip Hop/street i 1 år. Som konkurransedanser danset Martine i elite og oppnådde en rekke gode prestasjoner. Noen meritter som er verdt å nevne er blant annet: 
- Semifinale ICON 5(2018) i freestyle og slow
- Kvartfinale DKKQ 2019 
- NM gull i slow 2017
- Pallplassering og finale i DOTY 2019 

Martine har trener 1 utdannelse gjennom Norges Danseforbund og tar nå trener 2 utdanning. 
 
IMG_3574

Dilen De Zilva

 
Kurs: 
- Hip Hop 8-11 littøvet og nybegynner
- Hip Hop 12-14 littøvet
- Hip Hop ungdom nybegynner 
- Hip Hop satsningsgruppe

Dilen startet å danse hiphop/street i 2015 hos Nysirkus Bjerke. Han danser i dag på Quickstyle studio og er medlem av gruppen "Quickstyle youth".

Gjennom de siste årene har Dilen deltatt som danser på ulike forestillinger/eventer og TV-program som Norske Talenter, MGP jr, Stjernekamp, VG-lista, Norway Cup etc. Han har også vært bakgrunnsdanser for store artister som Hkeem, Julie Bergan og DDE. Kanskje har du også sett han danse i reklamefilmer for Cubus, Karpe, Finn, Smoothie Exchange eller Saint Laurent. 

Dilen har sammen med Rafael ansvar for satsningsgruppen på Unqiue. 
IMG_3573

Rafael Guzman

 
Kurs: 
- Hip Hop satsningsgruppe

Rafael startet å danse hiphop i 2015 hos Nysirkus Bjerke og etter 1 år begynte han på Quickstyle studio. Han er medlem av Quickstyle Youth som var med på Norske Talenter i 2019. 

Rafael har en rekke erfaringer innen dans og har blant annet danset for store artister som Alan Walker, Julie Bergan, Hkeem, DDE og flere. Han har også vært bakgrunnsdanser på divers TV-program som MGP jr, Stjernekamp, Norway Cup og VG-lista. 

Rafael har sammen med Dilen ansvar for satsningsgruppen på Unique.
IMG_4652

Selina Jappée

 
Kurs: 
- PA konkurranseparti 
- PA jazz/moderne videregående 
- Disco


Selina har konkurrert nasjonalt i 18 år, og har siden 2012 representert i flere internasjonale mesterskap. Da hun var 2 år startet hun på ballett, som har vært grunnlaget for resten. Hun er fortsatt aktiv danser i slow, freestyle, disco, jazz, moderne, og show. Som senior har hun 39 EM og VM titler i solo, duo, gruppe og formasjon. I 2015 og 2016 ble hun Norges mestvinnende idrettsutøver uavhengig av alder, kjønn og idrett. Selina brenner for dansen både som aktiv utøver selv og som trener.

Hun tar nå utdannelse i idrettspsykologi og trenerrollen på idrettshøgskolen for å videreføre kunnskap til andre.

Noen utvalgte titler:
- 2015 VM gull jazz solo (første norske)
- 2016 VM gull show duo - 2016 VM gull disco freestyle
- 2017 og 2021 DOTY over all vinner elite
- 2017 VM gull moderne duo (første norske)
- 2018 VM gull moderne gruppe (første norske)
- 2018 Kongepokal NM gull disco solo
- 2019 VM gull disco solo
9363838A-A37A-4504-BE83-6A55C239E013

Camilla Hanssen

 
Camilla lager koreografier til våre konkurransedansere i Performing Arts.
IMG_4657

Hege Hansen

 
Kurs: 
- Dance4fun 1
- Superstars videregående 
- Dance4fun 2

Hege har lang erfaring som instruktør i freestyle/discojazz. Hun har vært delaktig siden dansegrenen ble etablert i Norge 1987. Hege har undervisningserfaring i freestyle/discojazz, barnedans, barnedisco, swing m.m. Hun har også lang erfaring som dommer i nasjonale og internasjonale konkurranser. Hege har dansebakgrunn innen latin- og standarddanser. Hun har også vært med på diverse danseshow og show grupper. 

Tidligere har Hege vært lærer ved Wang toppidrettsgymnas og underviser på dagtid i skoleverket. 

 
352E141E-A457-4FD8-894A-9512C2CF76BE

Anette Kolbjørnsen

 
Kurs:
- Dance4fun 1
- Superstars
Anette er 17 år og aktiv konkurransedanser i klubben. Hun har danset freestyle og slow så lenge hun kan huske og begynte med disco for 1 år siden. Anette skal for første gang assistere for Hege dette semesteret og gleder seg masse til nye utfordringer.  

Det hun er stoltest av innenfor dansen er når hun tok NM gull i 2021 i både freestyle og slow. 
IMG_4656

Oda Fauske

 
 Kurs: 
- Dancemix 1-7.trinn
IMG_4655

Mathilde Kristiansen

 
Kurs:
- Dancemix 1-7. trinn
stine%20nett

Stine Nordheim Berg

 
Kurs: 
- Dance4fun 2 6-8 år